Мира Радева е сред водещите социолози у нас.   На 16

...
Мира Радева е сред водещите социолози у нас.  
На 16
Коментари Харесай

Мира Радева: Безсмислената война, която бившият ми съпруг води с мен, го унищожи!

Мира Радева е измежду водещите социолози у нас.

 

На 16 юни означи рождения си ден и по този мотив си пожела още доста планини и планински завършения.

 

Не крие, че през последните 17 години връзките с някогашния й брачен партньор Михаил Янов, били меко казано тегави. Категорична е, че той пропилял доста от опциите за живот в безсмислената война, която водел с нея. А тя в последна сметка го погубила. В този бракоразвод поучава всички, които са в бракоразвод или им следва разлъка да живеят в сегашното, а не с миналото; да одобряват раздялата и да продължат напред.

 

Всеки свободен момент тича към планината, а и се нуждае от време, с цел да седне да напише новата си книга, носеща наименованието „ Страници “. 

След като през предходната година не съумяла да означи рождения си ден, тази година спретнала огромно градинско празненство.

 

Връщайки се обратно във времето си спомня, че била на 4 години, когато родителите й я дали на седмична детска градина, защото работели на смени. Тя обаче е кръстила това място „ затвор за деца “.

Категорична е, че против грубостта няма формула. Дала си е обаче сметка, че има хора, които ненавиждат всички и всичко, по тази причина ги подминава и се стреми да не се натравя с тяхната завист.

 

След като изгубила неколцина близки си дала сметка, че животът на тази Земя не е безконечен. Не крие, че старостта я тормози и добавя, че надали има човек, който да не се тормози от нея. Категорична е, че борбата за живота е ежедневна и е същинско благосъстояние да се борим и оцеляваме в другите провокации, както и да се научим да ставаме, откакто един път сме паднали.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мира Радева социолог Михаил Янов развод злоба самоунищожение
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР